Andere manieren van geven

Denk jij er over na om bij te dragen aan het werk van Simavi door middel van een eenmalige of structurele grote donatie of bijzondere schenking?

Jouw gift kan van grote invloed zijn. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om bij te dragen aan onze projecten. We adviseren je op basis van jouw persoonlijke motivaties, zodat jij betrokken bent bij de thema’s die jij belangrijk vindt!

Jouw gift heeft impact

In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag welke manieren van geven wij bij Simavi bieden, en welk verschil jij kan maken met jouw gift. Zo werken wij samen aan een gezonde toekomst voor meisjes en vrouwen, en kunnen we echt impact maken.

We maken graag een persoonlijke afspraak met je - en koppelen je aan een vaste relatiemanager - om je wensen, idealen en verschillende donatiemogelijkheden te bespreken.

Draag direct bij aan het project WASH & Learn

Vind jij water en toegang tot veilige toiletten een belangrijk thema? Met een grote gift kan jij direct bijdragen aan het project WASH & Learn. In dit programma verbeteren we op scholen de faciliteiten voor meisjes op het gebied van water, toiletten en hygiëne, en creëren we bewustzijn rondom deze thema’s.

Of draag direct bij aan ons educatieprogramma Wandelen voor Water in Nederland dat WASH & Learn ondersteunt. Met dit programma bereiken we duizenden kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en leren zij op een dynamische wijze over de wereldwijde waterproblematiek.

Draag direct bij aan het Ritu project

Vind je innovatie of menstruele gezondheid belangrijke thema’s? Het programma Ritu richt zich op het verbeteren van de hygiëne en welzijn van schoolmeisjes tijdens hun menstruatie door ze de juiste informatie over hygiëne, menstruatie en toegang tot geschikte wc’s te geven. Maar ook door het ontwikkelen van een innovatief biologisch afbreekbaar maandverband.

Heb je vragen of wil je meer weten over andere manieren van geven? Onze relatiemanager Fernando van der Brug helpt je graag verder!

Fernando van der Brug
Fernando van der Brug
Fernando.vanderbrug@simavi.nl

Stuur ons een bericht

Bedankt, je bericht is verstuurd!

We gaan er mee aan de slag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Deze gegevens hebben wij nodig om contact met je te kunnen opnemen, en worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.