3 vragen

3 vragen aan Wardo Wonder

Niels Houtepen, beter bekend als Wardo Wonder is de nieuwe ambassadeur van ‘Word een Waterheld’. Samen met Diewertje inspireert hij de kinderen. Dat doet hij op zijn eigen wonderbaarlijke manier, met eigen trucs en effecten. Met water uiteraard. Wij stelden Wardo een aantal vragen over waarom hij thema’s zoals water zo belangrijk vindt.

1

Wat is jouw band met water? Waarom vindt jij het belangrijk dat er geld wordt ingezameld voor de waterprojecten van Simavi?

“Water is heel wonderlijk, je kunt er ongelofelijk veel gave trucs mee doen. Daarnaast gebruiken we het zó vaak op zóveel verschillende manieren. Water is voor ons allemaal heel belangrijk.

Het is heel wonderlijk dat de plaats waar je geboren bent bepaalt of je wel of geen schoon drinkwater tot je beschikking hebt. Ik vind dat alle kinderen recht hebben op schoon drinkwater en daar is nog veel geld voor nodig. Daarom is het zo belangrijk dat er geld wordt ingezameld voor projecten zoals de waterprojecten van Simavi.”

2

Wat heeft je ertoe doen besluiten samen te werken met Simavi in Word een Waterheld en hoe draag je bij aan het evenement?

“Omdat ik wel kan verwonderen maar helaas niet kan toveren is er iets ander nodig om ervoor te zorgen dat alle kinderen in de wereld schoon drinkwater kunnen gebruiken.

Door een wonderlijke bijdrage te leveren aan de actie Word een Waterheld, zet ik me in voor schoon drinkwater. Ik leer alle veranderaars, alle leerlingen die meedoen, coole wonderlijke trucs die ze tijdens het event zelf kunnen doen.”

3

Welk magisch wonder zou je nog heel graag een keer willen uitvoeren?

“Ik zou wel graag het snelle verplaats-wonder willen uitvoeren. Bij dit wereldberoemde wonder kan je super snel van plaats veranderen..”

Start de conversatie

Deel dit artikel

3 vragen

3 vragen aan zijn letterlijk 3 vragen die we aan iemand stellen: dat kan een lokale partner zijn, maar net zo goed iemand uit een dorp waar we hygiënetraining hebben gegeven.

Meer ‘3 vragen’ Lees volgende 3 vragen

Related stories