3 vragen

Photo Voice deelneemster Ari

Ari uit Indonesië is 1 van de participanten aan de Photo Voice tentoonstelling. In deze expositie laten jongeren over de hele wereld met hun foto zien wat het belang is van jeugdvriendelijke toegang tot services. Wij zijn benieuwd naar haar boodschap.

1

Hoe ben je betrokken geraakt bij de Photo Voice Tentoonstelling?

“Ik voelde me direct aangetrokken om deel te nemen aan de tentoonstelling, doordat ik actief betrokken ben bij het ASK programma (Access Services & Knowledge). Door deelname aan het ASK project heb ik een mail gekregen met de oproep voor jonge Indonesische participanten om zich kandidaat te stellen voor de Photo Voice tentoonstelling. Ik heb toen gelijk gereageerd. Nadat een aantal dagen waren verstreken kreeg ik het nieuws dat ik geselecteerd was om deel te nemen aan de Photo Voice training”.

2

Welke boodschap is er aan je foto verbonden?

“De boodschap die ik graag wil overbrengen is het belang van  toegankelijkheid van services voor jongeren. Toegang tot services, voor jongeren zoals ik, zijn essentieel. Ongeacht iemands achtergrond zoals geslacht, seksuele voorkeur en educatieve opleiding”.

3

Tot welke andere fotoboodschappen voel jij je het meest aangetrokken?

“De foto waarop een deurmat staat met ‘welkom’, met daarnaast vele diverse soorten schoenen en sandalen. Ik heb deze foto specifiek uitgekozen, omdat het de situatie afbeeldt zoals deze is in mijn omgeving. De jongeren zijn verschillend, maar ze hebben allemaal recht op dezelfde services”.

 

Start de conversatie

Deel dit artikel

3 vragen

3 vragen aan zijn letterlijk 3 vragen die we aan iemand stellen: dat kan een lokale partner zijn, maar net zo goed iemand uit een dorp waar we hygiënetraining hebben gegeven.

Meer ‘3 vragen’ Lees volgende 3 vragen