Campaigner per mei / juni (tijdelijk)

Vacancy: Amsterdam, 36 uur per week

We zoeken een ervaren campaigner die zich met enthousiasme in wil zetten om via onze inspirerende campagnes duizenden supporters bij het werk van Simavi te betrekken. Ben jij een creatieve en georganiseerde ster die het uitvoeren en aansturen van multi-channel campagnes in de vingers heeft? Dan is Simavi op zoek naar jou!

Simavi

Powerful women, healthy societies. Krachtige vrouwen en meisjes verbeteren niet alleen hun eigen situatie, maar ook die van de mensen om hen heen. Daarom moedigen we vrouwen en meisjes aan om hun recht op water en sanitatie op te eisen. Simavi werkt al bijna een eeuw aan een gezonde en gelijkwaardige wereld in regio’s waar dit verre van vanzelfsprekend is. Dat doen we samen met onze partners in 10 Afrikaanse en Aziatische landen. Nieuwsgierig geworden naar onze missie en programma’s? Lees dan snel meer over ons werk op www.simavi.nl.

Jouw rol bij Simavi

Als campaigner ben je onderdeel van het team Particuliere Fondsenwerving, en werk je nauw samen met onze enthousiaste projectcoördinator en het campagneteam. We zijn een klein team met enorme ambities!

Hoe ziet jouw werkdag er op hoofdlijnen uit?

 • Je geeft leiding aan ons interne en externe team om onze lopende campagnes tot in de perfectie neer te zetten. Van HER Film Festival, tot een toiletactivatie op festivals, van fondsenwervende evenementen tot ons educatieprogramma Wandelen voor Water.
 • Je bewaakt de kwaliteit en de tone of voice van alle uitingen en zorgt dat het hele team gefocust is op de doelstellingen die we voor dit jaar hebben bepaald.
 • Je bedenkt en initieert kansen en mogelijkheden om onze doelstellingen te overtreffen. Daarbij maak je handig gebruik van je netwerk (en dat van Simavi).
 • Je onderhandelt en bewaakt afspraken met externe toeleveranciers en partners die samen met ons optrekken binnen de campagnes.

Wat breng je ?

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als campaigner, projectleider of fondsenwerver
 • Je hebt ervaring met het optuigen van integrale campagnes met een focus op leadgeneration, goed uitgedachte customer journey opbouw en conversiestrategieën.
 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en Engels.
 • Je hebt een kritische blik en weet feedback op een positieve manier te brengen.
 • Je bent collegiaal en staat open voor de mening van een ander.
 • Je houdt van aanpakken en kan prima zelfstandig werken.
 • Je hebt affiniteit met de ontwikkelingssector en vrouwenrechten.

Wat wij bieden?

We bieden een tijdelijke functie voor 6 maanden (ter vervanging zwangerschapsverlof) bij onze warme organisatie, waar je op vele manieren écht het verschil kunt maken. Naast een inspirerende en gezonde werkomgeving (bv. wekelijkse bootcampsessies, yoga en onze agile manier van werken), zijn we een werkgever die niet discrimineert op de arbeidsmarkt, diversiteit belangrijk vindt en onze vijf kernwaarden hoog in het vaandel heeft staan: rechtvaardig, duurzaam, versterkend, inspireren, verbinden.

Jouw startdatum bepalen we in overleg, tussen 1 mei en medio juni. Wij bieden een halfjaarcontract voor 36 uur per week. Het salaris is afhankelijk van het aantal jaren werkervaring dat je meebrengt, binnen een salarisschaal van 3.278,68 € tot 4.694,96 € bruto per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week. Verder bieden we o.a. 5 weken vakantie per kalenderjaar, 8% vakantiegeld, een mobiele telefoonvergoeding, reiskostenvergoeding (vanaf 1ste kilometer), een pensioenverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Ons kantoor bevindt zich op 5 minuten loopafstand van NS station Amsterdam Sloterdijk.

Procedure

De procedure bestaat uit 2 interviewrondes, een opdracht ter voorbereiding op de 2e ronde, een referentiecheck en het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Reageren?

Herken jij je in bovenstaand profiel en wil je graag bijdragen aan Simavi’s missie en visie? Reageer dan uiterlijk 16 April 2023 door je motivatiebrief en CV (max. 2 pagina’s) in te sturen via de sollicitatiebutton.

Is dit niet jouw uitdaging? Steun Simavi door deze vacature met je netwerk te delen!

Heb je vragen over de inhoud van de functie? Stuur dan een mailtje naar Fernando van der Brug, hoofd particuliere fondsenwerving

Fernando van der Brug
Fernando van der Brug
E-mail me
We moedigen sollicitaties aan van mensen die momenteel ondervertegenwoordigd zijn, en met name in hogere functies, waaronder: mensen met een etnische achtergrond, mensen van welke sociale en religieuze achtergrond dan ook, mensen met een beperking en LGBTQIA+-mensen. Omdat fysieke en emotionele veiligheid van kinderen, partners, medewerkers en deelnemers aan onze programma's voor Simavi cruciaal is, accepteren wij geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze wervings- en selectieprocedure. Met het sturen van mijn sollicitatie, verklaar ik dat:
- alle verklaringen in mijn aanvraag correct en volledig zijn en te goeder trouw zijn gedaan;
- dat ik geen voorgeschiedenis heb van (of word onderzocht voor) een strafbaar feit, wangedrag en/of schending van de Gedragscode.
  Door te solliciteren naar een functie bij Simavi, begrijp ik en ga ik ermee akkoord dat als ik word geselecteerd als de uiteindelijke kandidaat, de volgende stappen deel uitmaken van de wervingsprocedure:- Screening op betrokkenheid bij financiële misdrijven 
  - Referentiecontrole bij eerdere werkgevers, incl. gestandaardiseerde referentiecontrole voor wangedrag in overeenstemming met de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme
  - Recente aangifte Strafregisters (in Nederland - VOG).
   Esther Oeganda

   Everbody has the human right to safe water and sanitation.

   Take action