Hike for Health

Maak de Himalaya-trektocht van je leven en maak het verschil in de gezondheid van moeders en kinderen in Nepal.

Vraag de brochure aan!

Maak de Himalaya-trektocht van je leven en maak het verschil in de gezondheid van moeders en kinderen in Nepal.

Of schrijf je direct in voor één van de informatieavonden:

Schrijf je in

5 DAAGSE HIKE NAAR DE ZONSOPGANG VAN POON HILL
In maart 2020 organiseert Simavi de tweede Hike for Health in Nepal. De eerste Hike for Health vindt in november 2019 plaats en is vanwege de grote belangstelling reeds gevuld. De Hike for Health bestaat uit een 5-daagse wandeltocht door het spectaculaire Annapurna-gebergte. Omgeven door besneeuwde Himalaya-toppen trek je naar Poon Hill op 3.200 meter hoogte.

WAAROM NEPAL?
Nepal kent de hoogste moedersterfte van Azië. Per 10.000 kindjes die worden geboren, sterven 259 moeders. In Azië ligt dat gemiddelde op 182 en in Nederland op 10 moeders. Van de 1.000 geboren kindjes sterven er in Nepal maar liefst 21, terwijl in Nederland maar 0,003% sterft. Gelukkig is de oplossing eenvoudig en met jouw hulp goed te integreren.

ZIE WAAR JE HET VOOR DOET
Voorafgaand aan de hike bezoeken we Simavi's projecten in Nepal. Deze richten zich op betere hygiëne, toiletten en watervoorzieningen in de armste delen van het land. Maak kennis met de lokale gemeenschappen en zie met eigen ogen waar Simavi aan werkt. Zo krijg je direct zicht op het verschil dat jouw ingezamelde sponsorgeld maakt.

DOE MEE

Door mee te doen aan de Hike for Health steun je niet alleen de projecten van Simavi, je gaat ook op een ontdekkingsreis door één van 's werelds mooiste natuurgebieden. Maak de Himalaya-trektocht van je leven en maak het verschil in de gezondheid van moeders en kinderen in Nepal.

Schrijf je in voor één van de informatieavonden:

  • NB. Nadat we je verzoeken ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een belafspraak in te plannen

Start de conversatie

Deel dit artikel