Long read

Kleding inzamelen voor Simavi

Onlangs hebben we een te gekke nieuwe samenwerking met Perfect Logistic Qualtiy (PLQ) gesloten. Samen met PLQ slaan we de handen ineen voor een kledinginzamelingsactie. De ingezamelde kleding krijgt een tweede leven in ontwikkelingslanden en in Oost Europa. Tevens wordt het gerecycled tot nieuwe producten zoals bijvoorbeeld verhuisdekens en behang. Voor elke kilo textiel die we inzamelen, keert PLQ een donatie aan Simavi uit. Hiermee bouwt Simavi aan een gezonde toekomst voor mensen in Afrika en Azië.

Waarom meedoen?

  • Je wilt samen met jullie personeel iets doen voor een goed doel maar mag niet te veel tijd kosten? Jouw collega’s hoeven alleen hun kasten op te ruimen en het in de inzamelbak te doen!
  • Je hebt veel onverkochte kleding en textiel en maakt kosten voor het afvoeren van deze materialen? PLQ haalt het gratis bij je op!
  • Je wilt naar jullie achterban communiceren dat de onverkochte kleding gerecycled wordt en daarmee besparen u een x aantal liter water en een x aantal kubieke meter CO2? Dat kan!
  • Je wilt de gezondheidsprojecten van Simavi ondersteunen waarover je naar de achterban kunt communiceren? We doen graag een projectvoorstel!

 Hoe werkt de actie?

Wil je met jouw organisatie meedoen? Vul dan het contactformulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat de wensen zijn. Wil je meer weten over PLQ, het bedrijf dat de kleding inzamelt, lees hier verder.

Vragen?

Neem contact op met Simavi’s eventmanager, Sandra van der Willigen, via 088-313 15 37 of sandra.vanderwilligen@simavi.nl.

Start de conversatie

Deel dit artikel

Long reads

Een long read is een diepgaand artikel over één van de onderwerpen waar wij ons mee bezighouden.

Meer ‘long reads’ Lees volgende long read