Long read
Drinkwater

Samen zorgen voor structurele verandering

Het medicijn tegen armoede; een gezonde basis

Ontwikkeling begint met een gezonde basis. Om structurele verandering te bereiken moeten we de handen ineenslaan. Niet eenmalig, maar langdurig en duurzaam. Daarom willen wij een partnerschap met u aangaan en een netwerk opzetten van mensen die geloven in onze aanpak. Een netwerk vol mensen die, net als wij, een bijdrage willen leveren aan structurele oplossingen. Het Circle for Change netwerk.

Denk met ons mee

We nodigen u, voor dit netwerk uit en mee te denken over de uitdagingen die ons werk met zich meebrengt. Om uw eigen expertise in te zetten en mee te doen aan evenementen die door het netwerk worden georganiseerd. Maar ook om te zorgen voor een stabiele inkomstenbron, zodat we samen structurele oplossingen kunnen bieden en gezamenlijk kunnen zorgen voor échte, duurzame verandering.

Sluit u zich ook aan bij de Circle for Change?

  • Een verrijkend netwerk
  • Structurele verbetering van de gezondheid van kwetsbare mensen in Afrika en Azië.
  • 2x per jaar een event voor inspiratie, food for thought, verbinding
  • Meedoen aan activiteiten die door het netwerk georganiseerd worden (sportactiviteiten, huiskamerdiners of een reis naar een van onze projecten)
  • Actieve betrokkenheid bij Simavi en regelmatig informatie over ons werk, onze aanpak en de gerealiseerde impact.

Door lid te worden van Simavi’s Circle for Change, gaan we een commitment met elkaar aan en doorbreken we de cirkel van armoede.

Lid worden kan door gedurende 1 jaar minimaal €600 te schenken (dat is dus slechts €50 per maand!) Als u voor 5 jaar wilt schenken aan Simavi’s Circle for Change fonds, is uw gift zelfs aftrekbaar van de belasting. Dit betekent dat een gift van €100 per maand, netto maar €50 bedraagt. Ook kunt u met uw bedrijf lid worden.
Een bedrijfslidmaatschap is mogelijk door een gift van minimaal €1.200 per jaar.

Circle for Change-fonds

Met uw bijdrage aan dit netwerk, zetten wij Simavi’s Circle for Change-fonds op. Met dit fonds creëren wij voor de langere termijn een structurele inkomstenbron. Deze inkomstenbron is nodig om verschillende water- en sanitatieprojecten te kunnen financieren. Voor deze lange termijn projecten zijn geen alternatieve financieringsbronnen –zoals bijvoorbeeld subsidies- te vinden. Met uw bijdrage aan het Circle for Change netwerk heeft Simavi de mogelijkheid om deze projecten toch te realiseren.

Deze projecten zijn allemaal meerjarig, omdat de verandering van systemen, gewoontes en gedrag tijd vraagt en wij er zeker van willen zijn dat deze projecten leiden tot een structurele verbetering van de gezondheid van mensen en kinderen.

Doe mee! 

Laten we samen onze ambities realiseren en concrete stappen zetten om een ons doel te bereiken; in 2020 de gezondheid van 10 miljoen mensen in kwetsbare gebieden in Afrika en Azië structureel verbeterd hebben.

Met uw steun gaat dat zeker lukken.

Klik hier en schrijf u meteen in voor de Circle for Change!

Start de conversatie

Deel dit artikel

Long reads

Een long read is een diepgaand artikel over één van de onderwerpen waar wij ons mee bezighouden.

Meer ‘long reads’ Lees volgende long read