Simavi & bedrijven

Een mooie manier om als bedrijf uw maatschappelijke betrokkenheid vorm te geven is door Simavi te steunen. De gezamenlijke inzet voor een goed doel; een gezond leven voor iedereen, kan uw maatschappelijke impact versterken en uw medewerkers én relaties motiveren.

Met uw bedrijf kunt u Simavi op verschillende manieren steunen: algemene donaties in geld: structureel of eenmalig, waaronder ook donaties die bestemd zijn voor één specifiek project dat goed aansluit bij uw bedrijf. Maar ook inzamelingsacties, donaties in plaats van geschenken, kerstkaarten of bloemen. Ook kunt u denken aan het inzetten van uw middelen, mensen en expertise om samen nieuwe producten te ontwikkelen of programma’s op te zetten of te verbeteren.

Helpt u mee om te zorgen dat uw impact positief is? Met deze bedrijven doen we dat al!

Waarom samenwerken met Simavi?

Al ruim 93 jaar zet Simavi zich in voor een gezond leven voor iedereen. Want alleen als je gezond bent, kun je je sociaal en economisch ontwikkelen, het heft in eigen handen nemen en je dromen najagen. Alleen als je gezond bent, kun je jezelf ontwikkelen, voor je gezin zorgen en de armoedespiraal doorbreken.

Daarom werkt Simavi samen met overheden, lokale en internationale maatschappelijke organisaties om te zorgen voor blijvende veranderingen. Door duurzaam te investeren in een gezond leven voor iedereen.

Voordelen voor uw bedrijf

  1. Merkwaarde. Een hogere waardering op MVO gebied en het sociale aspect van het CSR beleid. Dit draagt bij aan de algehele merkwaarde.
  2. Financiële resultaten. Een stijging in omzet en marktaandeel, dankzij cause-related marketing.
  3. Medewerkersbetrokkenheid. Medewerkers zijn trotser op- en loyaler aan het bedrijf.
  4. Netwerk. Met een breed netwerk biedt Simavi de mogelijkheid om met nieuwe stakeholders in contact te komen.

Goed om te weten

  • Simavi heeft het CBF-keurmerk.
  • In verband met belastingvoordeel: Simavi is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).
  • Bekijk hier ons jaarverslag en de jaarrekening.

Geven als bedrijf

Wilt u ons als bedrijf nu meteen steunen? U kunt ons online donatieformulier gebruiken of rechtstreeks geld overmaken naar ons speciale rekeningnummer voor bedrijven: NL56 INGB 0000 3001 00, t.n.v. Stichting Simavi.

Wilt u persoonlijk advies of praten over de samenwerkingsmogelijkheden? Renate Douwes bespreekt de mogelijkheden graag met u: 088 313 15 78, renate.douwes@simavi.nl