Quick read
24 oktober 2017

Dopper Foundation en Simavi in de race voor SponsorRing

De samenwerking van Dopper Foundation en Simavi is niet onopgemerkt gebleven… we zijn genomineerd voor de SponsorRing! We zijn enorm trots op de nominatie van onze case Kraanwater in Nepal. 

 

Sinds de eerste Dopper fles van de band rolde, doneert Doppper Foundation aan de drinkwaterprojecten van Simavi in Nepal. Eerst in het zuidelijk gelegen Ruphendi, vervolgens in de districten Gorkha en Baglung. Met de installatie van 473 waterpunten en 2674 toiletten hebben hier 11.889 mensen betere toegang gekregen tot drinkwater en 19.992 tot sanitaire voorzieningen.

In januari 2017 zijn we een nieuw project gestart met lokale partner Sebac in het Sindhupalchowk en Dolkha. Het doel is om hier in de komende drie jaar tenminste 10.000 mensen toegang te geven tot schoon drinkwater.

Ontwikkeling begint bij schoon drinkwater. Door deze samenwerking realiseren we samen een duurzame gezonde basis voor mensen in Nepal.

Vol verwachting kijken we uit naar maandag 30 november. Dan worden de SponsorRingen aan de winnaars uitgereikt. Duimen jullie mee? Meer informatie over de SponsorRing vind je hier.

 

Start de conversatie

Deel dit artikel

Quick reads

Een quick read is een kort artikel over een actueel onderwerp dat te maken heeft met onze aanpak.

Meer ‘quick reads’ Lees volgende quick read