Quick read
8 maart 2019

Goed Geld Gala 2019 | 900 duizend euro schenking vanuit de Postcode Loterij

900 duizend euro schenking vanuit de Postcode Loterij

foto van Ambassadeur Humberto Tan reikt de cheque uit aan Ariette Brouwer en Brecht Janssen

Ambassadeur Humberto Tan reikt de cheque uit aan Ariette Brouwer en Brecht Janssen

Tijdens het Goed Geld Gala is op maandag 4 maart 2019 een prachtige donatie vanuit de Postcode Loterij aan Simavi gegund. Directeur Ariette Brouwer en Hoofd Fonsenwerving en Communicatie Brecht Jansen mochten een cheque van 900 duizend euro in ontvangst nemen.

De schenkingen worden gedaan dankzij de 3 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij. De helft van de inleg van deelnemers aan de Postcode Loterij gaat naar goede doelen op het gebied van mens en natuur. De 370,6 miljoen euro die de Postcode Loterij dit jaar doneert aan goede doelen is verdeeld over 117 organisaties. In totaal heeft de loterij sinds 1989 ruim 5,8 miljard euro geschonken aan honderden goede doelen en maatschappelijke initiatieven.

Directeur Ariette Brouwer: “Wij zijn zeer blij dat wij dankzij de bijdrage van de Postcode Loterij kunnen investeren in de basisomstandigheden voor een gezond bestaan. Zo zorgen we ervoor dat kwetsbare mensen – vooral meisjes en vrouwen – een gezond leven kunnen leiden. Geweldig dat we dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij verder kunnen met onze missie.”

fotocredits Roy Beusker Fotografie

Start de conversatie

Deel dit artikel

Quick reads

Een quick read is een kort artikel over een actueel onderwerp dat te maken heeft met onze aanpak.

Meer ‘quick reads’ Lees volgende quick read