Quick read
17 mei 2017

Going for Gold programma publiceert jaarverslag

Samen met Solidaridad en Healthy Entrepeneurs, heeft Simavi het afgelopen jaar het Going for Gold programma opgezet. In dit unieke programma werken we samen aan versterken van de positie van vrouwen in goudmijnen in Ghana en Tanzania en het vergroten van hun economische kansen. In mei 2017, deelden we onze eerste resultaten, uitdagingen en geleerde lessen in een jaarverslag.

In het Going for Gold jaarverslag 2016 hebben we onze successen, uitdagingen, bevindingen en reflecties van het eerste programmajaar vastgelegd.  In 2016 hebben we een goede samenwerking opgebouwd tussen de partners (zowel consortiumpartners als externe partijen) en ons verder verdiept in de behoeften en uitdagingen van vrouwen in mijnbouwgemeenschappen.

We zijn trots dat we met elkaar een sterke Theory of Change hebben ontwikkeld, die gebaseerd is op zowel bestaand bewijs als een grondige analyse van de situatie in de mijnen en gemeenschappen. Door het opzetten van een programmateam en een stuurgroep hebben we ervoor gezorgd dat we een stabiele beslissingsstructuur. Hiermee kunnen we in 2017 zorgen voor een soepele implementatie van het programma.

Wil je meer leren van waar we trots op zijn? En de uitdagingen die we hebben geconfronteerd? Lees dan het hele jaarverslag hier.

Start de conversatie

Deel dit artikel

Quick reads

Een quick read is een kort artikel over een actueel onderwerp dat te maken heeft met onze aanpak.

Meer ‘quick reads’ Lees volgende quick read

Related stories