Quick read
5 maart 2020

Nationale Postcode Loterij schenkt €900.00,- aan Simavi tijdens Goed Geld Gala 2020

Tijdens het Goed Geld Gala is op woensdag 4 maart 2020 een prachtige donatie vanuit de Postcode Loterij aan Simavi gegund. Directeur Ariette Brouwer mocht een cheque van €900.00,- in ontvangst nemen.

Recordschenking van ruim 376 miljoen euro voor mens en natuur

De schenkingen worden gedaan dankzij de 3 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij. Tijdens het jaarlijkse evenement in Amsterdam maakte de loterij bekend dat ze dit jaar maar liefst 376.584.531,- miljoen euro kan verdelen onder 123 organisaties. 105 goededoelenorganisaties ontvangen hun vaste, vrij te besteden bijdrage. In totaal heeft de loterij sinds 1989 ruim 6,2 miljard euro geschonken aan honderden goede doelen en maatschappelijke initiatieven.

Directeur Ariette Brouwer: “Wij zijn zeer blij dat wij dankzij de bijdrage van de Postcode Loterij kunnen investeren in de omstandigheden van meisjes en vrouwen in Afrika en Azië. Zo zorgen we ervoor dat kwetsbare mensen – vooral meisjes en vrouwen – een gezond leven kunnen leiden. Geweldig dat we dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij verder kunnen met onze missie.”

Overhandiging cheque aan Directeur Ariette Brouwer van Simavi. Foto Roy Beusker Fotografie

Start de conversatie

Deel dit artikel

Quick reads

Een quick read is een kort artikel over een actueel onderwerp dat te maken heeft met onze aanpak.

Meer ‘quick reads’ Lees volgende quick read