Quick read
28 september 2017

Nationale Postcode Loterij verlengt samenwerking met Simavi

De Nationale Postcode Loterij verlengt de samenwerking met Simavi met nog eens vijf jaar. Sinds 1998 ontvangt Simavi jaarlijks 900.000 euro van de Nationale Postcode Loterij. De jaarlijkse ongeoormerkte bijdrage van de Postcode Loterij helpt ons met het verwezenlijken van onze missie: iedereen een gezonde basis.

We zijn enorm trots dat onze samenwerking met de Nationale Postcode Loterij per 1 januari 2018 opnieuw wordt verlengd met vijf jaar. Al sinds 1998 is de Postcode Loterij partner van Simavi. De Postcode Loterij steunt meer dan 100 goede doelen die zich inzetten voor een rechtvaardige en groene wereld.. Maar liefst 50 procent van de opbrengst van de Loterij is bestemd voor het goede doel.

Simavi bedankt de Nationale Postcode Loterij graag voor haar voortdurende steun en het vertrouwen. Dankzij deze structurele bijdrage kunnen wij ook in de komende vijf jaar beter samenwerken aan een betere gezondheid wereldwijd.

Alleen als je gezond bent, kun je je sociaal en economisch ontwikkelen, het heft in eigen handen nemen en je dromen najagen. Alleen als je gezond bent, kun je voor je gezin zorgen en de armoedespiraal doorbreken. Een goede gezondheid is dus de basis van alles.

Onze dank gaat ook uit naar alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij, dankzij jullie bijdrage kunnen wij verder met het realiseren van onze missie en nog meer mensen helpen aan een gezonde basis.

Start de conversatie

Deel dit artikel

Quick reads

Een quick read is een kort artikel over een actueel onderwerp dat te maken heeft met onze aanpak.

Meer ‘quick reads’ Lees volgende quick read

Related stories