Quick read

Spreekbeurt over Simavi

Wat leuk dat je een spreekbeurt wilt houden over het werk van Simavi. Via onze website kun je een aantal handige items downloaden voor je spreekbeurt, namelijk: deze geschreven uitleg, een filmpje over Simavi en een presentatie over ons werk.

 

Om je spreekbeurt nog leuker te maken, kun je het spreekbeurtpakket bestellen, zodat we je meer informatie en een aantal leuke gadgets kunnen opsturen. Als je het spreekbeurtpakket besteld, ontvang je van ons:

  • brochures over het werk van Simavi
  • coole pennen van Simavi
  • een aantal mooie kaarten met foto’s van ons werk
  • een toffe rugzak van Simavi

Je kunt hier een handgeschreven uitleg downloaden en hier de PDF presentatie downloaden die je kunt gebruiken voor je spreekbeurt. De handleiding legt je uit wat je in de klas zou kunnen vertellen over het thema “water hier en water daar”.  Met de presentatie leer je zelf en aan je klasgenootjes wat de rol en betekenis van water is in het dagelijks leven van je leeftijdsgenootjes overal ter wereld!

Het is natuurlijk veel leuker als je er een eigen verhaal van maakt en je niet letterlijk alles verteld zoals wij het hebben opgeschreven.  Zorg ervoor dat het je eigen verhaal wordt! Dat is het allerleukste voor je klas om naar te luisteren. Wil je de presentatie als powerpoint ontvangen, zodat je hem zelf kunt bewerken, geef dat dan aan bij overige opmerking als je het spreekbeurtpakket besteld. Of stuur een mailtje naar sandra.vanderwilligen@simavi.nl

Mocht je er niet helemaal uitkomen of nog vragen hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen. Sandra van der Willigen, kan je alles vertellen over deze spreekbeurt én over Simavi. Je kunt haar bereiken via 023 – 5530380 of mailen naar Sandra.  Heel veel succes met je spreekbeurt!

Start de conversatie

Deel dit artikel

Quick reads

Een quick read is een kort artikel over een actueel onderwerp dat te maken heeft met onze aanpak.

Meer ‘quick reads’ Lees volgende quick read