Information Specialist & IT Support

Vacature: Amsterdam, 32 uur per week

Wie zijn wij…

Powerful women, healthy societies. Wij streven naar een wereld waarin alle vrouwen en meisjes gebruik kunnen maken van hun recht op water en sanitatie, met als resultaat een gezondere en rechtvaardigere samenleving. Om dat te realiseren werken wij samen met bijna 60 partnerorganisaties in 10 landen in Afrika en Azië.

Sta jij achter de missie en visie van Simavi? Ben jij een echte informatiemanagement- en databasetijger? Weet jij hoe je een stevige brug slaat tussen marketing- & businessbehoeften en systeem- en database oplossingen? Yes, dan zijn we blij dat we je gevonden hebben!

Jij…

hebt een goed stel hersens, bent nieuwsgierig en je hart gaat sneller kloppen van een perfecte IT-infrastructuur die onze organisatie naar een hoger plan tilt. Jij bent een expert op het gebied van dataoplossingen, maar vindt het ook geen punt om ondersteuning te bieden aan je collega’s bij IT-vraagstukken. Voor nieuwe collega’s regel je de computers en accounts, zodat zij direct aan het werk kunnen. Een cursus of uitleg over de functionaliteiten van onze applicaties verzorg je graag. Kortom: je weet wat een organisatie nodig heeft aan infrastructuur en hoe je kennis over data en applicaties verbetert, nu en in de toekomst.

Je maakt deel uit van een internationale organisatie en werkt op ons kantoor in Amsterdam samen met zo’n 40 enthousiaste collega’s. Deze functie valt binnen ons Finance & Operations Team, en je wordt aangestuurd door het hoofd van deze afdeling.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Jij bent contactpersoon en contractbeheerder van onze toeleveranciers van applicaties en databases (SalesForce, ProjectConnect, Pluriform) en zorgt voor gunstige contractvoorwaarden voor onze organisatie.
 • Je lost de issues op die collega's ondervinden bij het gebruik van onze applicaties door zelf oplossingen door te voeren of door deze te escaleren naar onze toeleveranciers
 • Je inventariseert proactief welke wensen en issues er zijn in onze organisatie met betrekking tot onze applicaties en databases.
 • Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen rondom applicaties en IT-oplossingen die onze organisatie kunnen versterken. En je brengt in kaart hoe wij als organisatie beter gebruik kunnen maken van de huidige of nieuwe IT-oplossingen.
 • Je zorgt voor geautomatiseerde rapportages en dashboards die onze hoofddoelstellingen inzichtelijk maken, zodat wij als organisatie beter ons werk kunnen monitoren en bijsturen.
 • Je zorgt ervoor dat iedereen in de organisatie, met name onze nieuwe collega’s, onze applicaties en databases kennen en op de juiste manier gebruiken.
 • Je bent verantwoordelijk voor de implementatie en het testen van nieuwe releases en nieuwe applicaties.
 • Je zorgt ervoor dat wij als organisatie binnen de wetgeving m.b.t. data opereren, met name zorg je voor een goede naleving en inrichting conform de AVG-wetgeving.
 • Je bent tweedelijns helpdesk – naast onze externe helpdesk partner - voor onze collega’s in Nederland en in het buitenland voor IT-vragen.
 • Je verzorgt voor collega’s de nodige hardware zodat zij fijn aan het werk blijven!

Onze droomkandidaat

 • Je hebt een relevante HBO-opleiding afgerond
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt goede kennis van applicaties, bij voorkeur van Pluriform en/of SalesForce
 • Je bent een geboren projectleider en hebt kennis van SCRUM
 • Je spreek vloeiend Nederlands, maar je kunt ook prima uit de voeten met Engels
 • Je kunt helder communiceren over jouw vakgebied en je weet mensen op een inspirerende manier kennis bij te brengen
 • Je hebt een echte can do-mentaliteit en je zoekt altijd naar de beste oplossingen
 • Je bent een teamplayer en je staat graag voor je collega’s klaar

Wat bieden wij?

Een spannende en uitdagende plek in een internationale werkomgeving. En een leuk en gezond werkklimaat (wekelijkse bootcamp of yogasessies, agile werken) met interne trainingsmogelijkheden. We zijn daarnaast een equal opportunity employer. Dat betekent dat we niet discrimineren in ons aannamebeleid en we actief een divers samengestelde kandidatenlijst nastreven. Onze vijf kernwaarden vormen de basis voor alles wat we doen: just, sustainable, empowering, inspiring, connecting.

Wij bieden je een contract van 1 jaar voor 32 uur per week, met uitzicht op verlenging. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van jouw werkervaring en ligt tussen € 2.853.- en € 4.023.- (gebaseerd op 36 uur per week) exclusief vakantiegeld. Je reiskosten worden vergoed (0,19 euro per kilometer).

Ons kantoor is gevestigd aan de Naritaweg 135, op 5 minuten loopafstand van treinstation Amsterdam Sloterdijk. Ook bieden wij een hybride werkomgeving met de mogelijkheid om afwisselend thuis en op kantoor te werken.

Hoe kun je solliciteren?

Herken je jezelf in het profiel en wil je bijdragen aan de missie en visie van Simavi? Upload je motivatiebrief en cv (max. 4 pagina's) vóór 15 september 2022 via de sollicitatieknop. (We zullen de sollicitaties doornemen zodra we ze ontvangen en kunnen daarom contact opnemen met de kandidaat vóór de deadline om te solliciteren)

Startdatum van de functie is 1 december.

Is dit niet jouw uitdaging? Steun Simavi door deze vacature te delen met je netwerk!

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Fernando van der Brug, Manager private fundraising

Fernando van der Brug
Fernando van der Brug
E-mail me

We moedigen sollicitaties aan van mensen die momenteel ondervertegenwoordigd zijn, waaronder: mensen met een etnische achtergrond in landen waar Simavi werkt; mensen van elke sociale en religieuze achtergrond; mensen met een handicap; LGBTQIA+ mensen.

Alleen aanvragen die via de sollicitatieknop worden geüpload, worden verwerkt. Commerciële werving zonder onze toestemming wordt niet op prijs gesteld en geaccepteerd.

Omdat fysieke en emotionele veiligheid van kinderen cruciaal is voor Simavi, accepteren we geen enkele vorm van misbruik. De bescherming van kinderen komt aan bod in ons wervings- en selectieproces.

Draag bij aan de oplossingen voor de watercrisis.

Doneer