Support Team Medewerker

Vacature: Amsterdam, 32 uur

Ben jij een kei in communiceren en weet jij hoe je klanten met liefde en passie te woord staat? Hou je met gemak 10 ballen in de lucht? Dan is Simavi op zoek naar jou! We zoeken een (liefst) ervaren Support Team Medewerker die zich met hart en ziel in wil zetten om een warme band met de duizenden supporters van Simavi te onderhouden en op te bouwen. Sluit jij je aan?

Simavi

Powerful women, healthy societies. Omdat we geloven dat als we vrouwen in hun kracht zetten, de hele gemeenschap daar beter van wordt. Daarom moedigen we vrouwen en meisjes aan om hun recht op water en sanitatie op te eisen. Krachtige vrouwen en meisjes verbeteren niet alleen hun eigen situatie, maar ook die van de mensen om hen heen. Simavi werkt al bijna een eeuw aan een gezonde en gelijkwaardige wereld in regio’s waar dit verre van zelfsprekend is. Dat doen we samen met onze partners in 10 Afrikaanse en Aziatische landen. Nieuwsgierig geworden naar onze missie en projecten? Lees dan snel meer over ons werk op www.simavi.nl.

Jouw rol bij Simavi

Als Support Team Medewerker werk je in het team Particuliere Fondsenwerving, en ben je de oren en ogen van onze fondsenwervers, communicatie collega’s en campaigners. Je wordt aangestuurd door ons Hoofd Fondsenwerving, en je werkt nauw samen met jouw Support Team buddy.

We zijn een klein team met enorme ambities! Het betrekken van onze achterban bij onze missie is cruciaal. De komende jaren willen we daarom excelleren in een donateur-centraal programma, dat mede met jouw inzet echt vorm moet gaan krijgen. Jouw inzet is daarom van grote toegevoegde waarde om onze doelen te realiseren.

Hoe ziet jouw werkdag er op hoofdlijnen uit?

 • Als Support Team Medewerker zorg je dagelijks voor een uitstekende afhandeling van onze inkomende & uitgaande contactmomenten met supporters; per telefoon, email en post.
 • Je zorgt voor een goede verwerking van alle contactmomenten in onze database.
 • Tijdens campagnes ondersteun je ons online team met het beantwoorden van vragen die via social media bij ons binnenkomen.

Onze droomkandidaat

 • Je hebt 3-5 jaar ervaring als klantcontact medewerker, idealiter bij een goed doel.
 • Je hebt affiniteit met de ontwikkelingssector en vindt vrouwenrechten een groot goed.
 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en kan je ook uitstekend redden in het Engels.
 • Je bent doortastend en kunt ‘tussen de regels’ door lezen.
 • Je staat je mannetje en weet feedback op een positieve manier te brengen.
 • Je hebt ervaring met het werken met CRM systemen (bijvoorbeeld Prosperus of SalesForce)
 • Je bent collegiaal en staat open voor de mening van een ander.
 • Je houd van aanpakken en kan prima zelfstandig werken

Wat wij bieden?

We bieden een functie bij onze warme organisatie, waar je op vele manieren écht het verschil kunt maken. Naast een inspirerende en gezonde werkomgeving (bv. wekelijkse bootcampsessies, yoga en onze agile manier van werken), zijn we een werkgever die niet discrimineert op de arbeidsmarkt, diversiteit belangrijk vindt en onze vijf kernwaarden hoog in het vaandel heeft staan: rechtvaardig, duurzaam, versterkend, inspireren, verbinden.

Wij bieden een jaarcontract voor 32 uur per week met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. Het salaris is afhankelijk van het aantal jaren werkervaring dat je meebrengt, binnen een salarisschaal van € 2200,- tot € 3000,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling van 32 uur per week. Verder bieden we o.a. 5 weken vakantie per kalenderjaar, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een pensioenverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Ons kantoor bevindt zich op 5 minuten loopafstand van NS station Amsterdam Sloterdijk.

Procedure

De procedure bestaat uit 2 interviewrondes, een opdracht ter voorbereiding op de 2e ronde, een referentiecheck en het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Reageren?

Herken jij je in bovenstaand profiel en wil je graag bijdragen aan Simavi’s missie en visie? Reageer dan uiterlijk 15 februari 2023 door je motivatiebrief en CV (max. 2 pagina’s) in te sturen via de sollicitatiebutton. 

Let op: we behandelen de sollicitaties direct bij binnekomst, dus het is verstandig om zo spoedig mogelijk te reageren als je enthousiast wordt van deze vacature.

Is dit niet jouw uitdaging? Steun Simavi door deze vacature met je netwerk te delen!

Heb je vragen over de inhoud van de functie? Stuur dan een mailtje naar Fernando van der Brug.

Fernando van der Brug
Fernando van der Brug
E-mail me
Esther Oeganda

Werk samen met ons aan recht op water voor vrouwen en meisjes

Doneer