Maak je eigen #toiletselfie

Doe mee voor een schone plee

3 vragen

19 november is het Wereldtoiletdag; een dag om stil te staan bij het feit dat nog steeds 1/3 van de wereldbevolking geen toegang heeft tot een schoon toilet. Met de campagne #toiletselfie vragen we aandacht voor dit wereldwijde, onderbelichte probleem. Als aftrap van de campagne loste onze ambassadeur Barry Atsma het startschot voor de duizend renners die meededen aan de Startbaanrun. Onder het motto ‘Race mee voor een plee’ vragen we op een ludieke en eigentijdse manier aandacht voor goede sanitaire voorzieningen voor iedereen. We spraken met Barry over zijn rol als ambassadeur en over de campagne.

Toiletten

Historisch gezien is het toilet dé uitvinding waarmee de meeste levens zijn gered. Ruim een derde van de wereldbevolking leeft echter zonder toilet.

Ontdek hoe wij werken aan veilige en schone toiletten

Want wie geen toegang heeft tot een schoon toilet en voorzieningen om je handen te wassen, loopt grote gezondheidsrisico’s. Samen maken wij het verschil!

Ontdek meer

Kies uw donatie

3

Met een gift van € 20 euro heeft een gezin in Ghana een toilet.

Van iedere euro die Simavi uitgeeft gaat 91 cent naar onze doelstelling: een gezonde basis voor iedereen.

U ontvangt een e-mail om uw gegevens te controleren en uw donatie te bevestigen. Dit voorkomt dat anderen zonder uw toestemming doneren. Simavi legt gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een eenmalige gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om u te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als u op deze informatie geen prijs stelt, kunt u dit schriftelijk melden aan Simavi, Naritaweg 135, 1043 BS Amsterdam, of via info@simavi.nl. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven voor onze e-mails.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

...of kom in contact via Facebook, Twitter en LinkedIn