Kom in actie

Je kunt zelf van alles doen om ons werk te steunen. Loop mee, laat je stem horen, of volg ons!

Zelf iets doen? Wij zijn je enorm dankbaar voor je tijd en inzet. Loop mee, laat je stem horen, of volg ons. Zo zetten we ons samen in voor de basis van meisjes en vrouwen.

Teken de petitie Stop seks voor water

De watercrisis is een direct gevolg van klimaatverandering. Watertekort door droogte en overstromingen zorgen wereldwijd voor onveilige situaties voor vrouwen en meisjes.

Doe mee aan Wadlopen voor Water

Natuur, avontuur en actie komen samen in Wadlopen voor Water: een uitdagende tweedaagse tocht in eigen land om geld in te zamelen voor waterprojecten in Afrika en Azië. Geef je nu op en loop van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli mee.

Start een eigen actie voor Simavi

Op www.inactievoorwater.nl start je eenvoudig een eigen actie of evenement om (online) donaties in te zamelen voor projecten van Simavi. Vraag bijvoorbeeld donaties in plaats van cadeaus voor je verjaardag of huwelijk. Of laat je sponsoren als je bijvoorbeeld de Dam tot Dam of de Nijmeegse Vierdaagse loopt. Of organiseer een rommelmarkt voor het goede doel. Het kan allemaal!

Doe mee aan Wandelen voor Water

Basisschoolleerlingen lopen tijdens deze sportieve uitdaging zes kilometer met zes liter water in hun rugzak. Wandel jij ook mee?

Wees een supporter

Door ons te volgen op onze sociale kanalen of via onze nieuwsbrief kunnen wij je op de hoogte houden wanneer jij in actie kan komen. Zo bieden we soms petities aan of voeren we belangrijke campagnes.

Op meerdere momenten per jaar hebben we jouw hulp hard nodig!
Volg ons:

Word vrijwilliger

Wil jij met jouw tijd bijdragen aan de basis van vrouwen en meisjes? Bekijk of wij een vrijwilligersfunctie hebben die aansluit bij jouw wensen en talenten.

Sluit je aan bij de Water Business Circle

Via het bedrijven netwerk van Simavi kunnen betrokken ondernemers in Nederland in actie komen op het thema water. Met het programma draag je actief bij aan wateroplossingen en krijg je een geweldig bedrijvenprogramma.

Esther Oeganda

Werk samen met ons aan recht op water voor vrouwen en meisjes

Doneer