Kom in actie

Je kunt zelf van alles doen om ons werk te steunen. Loop mee, laat je stem horen, of volg ons!

Zelf iets doen? Wij zijn je enorm dankbaar voor je tijd en inzet. Loop mee, laat je stem horen, of volg ons. Zo zetten we ons samen in voor de basis van meisjes en vrouwen.

Teken de petitie voor de Water Wake-Up Call

Klimaatverandering leidt tot een rampzalige watercrisis die voor miljoenen mensen wereldwijd de toekomst in gevaar brengt. Trek ook aan de bel.

Word een wateractivist!

Wil jij actief worden voor de Water Wake-Up Call en tijdens demonstraties en evenementen Simavi helpen om impact te maken? Geef je dan nu op en word wateractivist.

Bedankt!

Bedankt voor je aanmelding als wateractivist. We nemen contact met je op. 

Deze gegevens hebben wij nodig om contact met je te kunnen opnemen, en worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.

Doe mee aan Wandelen voor Water

Basisschoolleerlingen lopen tijdens deze sportieve uitdaging zes kilometer met zes liter water in hun rugzak. Wandel jij ook mee?

Wees een supporter

Door ons te volgen op onze sociale kanalen of via onze nieuwsbrief kunnen wij je op de hoogte houden wanneer jij in actie kan komen. Zo bieden we soms petities aan of voeren we belangrijke campagnes.

Op meerdere momenten per jaar hebben we jouw hulp hard nodig!
Volg ons:

Word vrijwilliger

Wil jij met jouw tijd bijdragen aan de basis van vrouwen en meisjes? Bekijk of wij een vrijwilligersfunctie hebben die aansluit bij jouw wensen en talenten.

Draag bij aan de oplossingen voor de watercrisis.

Doneer