Over ons.

Simavi stimuleert meisjes en vrouwen hun recht op gelijkwaardigheid en basisvoorzieningen op te eisen, met als doel een gezondere samenleving voor iedereen.

Nederland Simavi

Missie

Powerful women, healthy societies. Omdat we geloven dat als we vrouwen in hun kracht zetten, de hele gemeenschap daar beter van wordt.

Aanpak

Wij stellen vrouwen centraal in ons werk, baseren ons op mensenrechten en bouwen aan een blijvende verandering. Bij al onze projecten zorgen we ervoor dat niemand wordt uitgesloten.

Projecten

Onze projecten leggen de nadruk op twee cruciale onderwerpen om welzijn en gezondheid te bereiken. Ten eerste water, toiletten en hygiëne en ten tweede seksuele en reproductieve gezondheid en rechten.

Locaties

Simavi werkt aan de verbetering van het dagelijks leven van vrouwen en meisjes in 10 Afrikaanse en Aziatische landen. We combineren onze ervaring en expertise met die van lokale organisaties .

Partners

We zorgen voor maximale impact van ons werk door samen te werken met een groot aantal organisaties, netwerken, instituten en andere partners.
Oeganda WASH First
Atuhura Brenda Oeganda

Werk samen met ons aan een basis voor meisjes en vrouwen.

Doneer