Directeur Ariette Brouwer vertrekt bij Simavi

Artikel: 14.12.21, Amsterdam

De Raad van Toezicht van Simavi kondigt vandaag het vertrek van directeur Ariette Brouwer aan. Na negen jaar neemt Ariette, in het voorjaar van 2022, afscheid van Simavi.

Ariette Brouwer

In 2013 trad Ariette als directeur aan en tijdens deze periode heeft zij belangrijke strategische partnerschappen tot stand gebracht en een transitie doorgevoerd waardoor Simavi relevant blijft voor vrouwen en meisjes in Afrika en Azië. Simavi gaat nu op zoek naar een waardige opvolger om de organisatie de komende jaren te leiden.

Voorzitter Michiel de Wilde heeft namens de Raad van Toezicht lovende woorden voor Ariette Brouwer: 'Met haar vertrek verliest Simavi een bevlogen en daadkrachtige directeur. Simavi kan de volgende jaren ongetwijfeld verder bouwen op de mooie erfenis en de stevige strategie die zij achterlaat: we willen graag nu al onze dank uiten en Ariette het beste wensen in haar volgende stap.'

Ben je van de pers en wil je een interview of heb je vragen over het vertrek van Ariette? Neem contact op met Klaartje Vest.

Draag bij aan de oplossingen voor de watercrisis.

Doneer