Nationale Postcode Loterij schenkt €900.000,- aan Simavi

Artikel: 08.04.21, Amsterdam

Ook dit jaar is er een prachtige donatie vanuit de Postcode Loterij aan Simavi gegund. De stichting ontving een cheque van €900.000,-.

Deelnemers brengen 347 miljoen euro bij elkaar

De schenkingen worden gedaan dankzij de ruim 3 miljoenen deelnemers van de Postcode Loterij. De deelnemers brachten dit jaar maar liefst 347 miljoen bij elkaar. Het geld kon worden verdeeld over 121 organisaties. Die daarmee positief kunnen bijgedragen aan het welzijn van mensen en natuur in binnen- en buitenland.

Ariette Brouwer Directeur Simavi
“We zijn heel blij met de bijdrage van 900.000 euro van de Postcode Loterij. Door de donatie kunnen we dagelijks werken aan duurzame veranderingen in de levens van meisjes en vrouwen in Afrika en Azië."

Directeur Ariette Brouwer over de schenking

“We zijn heel blij met de bijdrage van 900.000 euro van de Postcode Loterij. Door de donatie kunnen we dagelijks werken aan duurzame veranderingen in de levens van meisjes en vrouwen in Afrika en Azië. Met onze programma’s zorgen we ervoor dat kwetsbare mensen – en met name meisjes en vrouwen – een gezond leven kunnen leiden. Ontwikkelingen als COVID-19 raken vrouwen extra hard, daarom is ons werk nu belangrijker dan ooit. Geweldig dat we dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij verder kunnen met onze missie.” – Directeur Ariette Brouwer

Dapheen oeganda wash sdg
Dapheen Oeganda

Werk samen met ons aan een basis voor meisjes en vrouwen.

Doneer