Corporate Fundraiser (B-2-B Relatiemanager)

Vacature: Amsterdam

We zoeken een ervaren Corporate Fundraiser of B-2-B Relatiemanager die zich met passie in wil zetten om een breed scala aan bedrijven bij het werk van Simavi te betrekken. Ben jij een creatieve en georganiseerde netwerker die weet hoe je duurzame relaties met bedrijven bouwt en onderhoudt? Dan is Simavi op zoek naar jou!

Simavi

Powerful women, healthy societies. Krachtige vrouwen en meisjes verbeteren niet alleen hun eigen situatie, maar ook die van de mensen om hen heen. Daarom moedigen we vrouwen en meisjes aan om hun recht op water en sanitatie op te eisen. Simavi werkt al bijna een eeuw aan een gezonde en gelijkwaardige wereld in regio’s waar dit niet vanzelfsprekend is. Dat doen we samen met onze partners in Afrikaanse en Aziatische landen. Nieuwsgierig geworden naar onze missie en programma’s? Lees dan snel meer over ons werk op www.simavi.nl.

Jouw rol bij Simavi

Als Corporate Fundraiser ben je onderdeel van het team Fundraising & Engagement, en werk je nauw samen met het campagneteam en programma team. We zijn een team (15 medewerkers) met enorme ambities!

Hoe ziet jouw werkdag er op hoofdlijnen uit?

 • Je zoekt proactief naar bedrijven die samen met ons willen bouwen en investeren in onze programma’s.
 • Je onderhoudt de relaties met bedrijven die aangesloten zijn, door uitmuntend relatiemanagement. Persoonlijk contact, een telefoontje of een co-creatie evenement dat ervoor zorgt dat bedrijven onze samenwerking echt beleven.
 • Je bedenkt hoe je voor jouw bedrijvenpool waarde creëert, om relaties ook op de lange termijn te binden en te boeien. 
 • Je bewaakt de kwaliteit van alle uitingen en zorgt dat het hele team gefocust is op de doelstellingen die we voor het jaar hebben bepaald.
 • Je bedenkt en initieert kansen en mogelijkheden om onze doelstellingen te overtreffen. Daarbij maak je handig gebruik van je netwerk (en dat van Simavi). 
 • Je onderhandelt en bewaakt afspraken met externe toeleveranciers en partners die samen met ons optrekken binnen de campagnes.

De droomkandidaat

 • Je hebt affiniteit met de ontwikkelingssector, met in het bijzonder water, klimaat en vrouwenrechten.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Corporate Fundraiser of B-2-B Relatiemanager.
 • Je bent een volwaardige sparringpartner, van een multinational tot aan een gepassioneerde lokale kleinere ondernemer.
 • Je bent creatief en weet hoe jij waarde voor een bedrijf creëert.
 • Je hebt ervaring met het optuigen van integrale campagnes met een focus op lead generation, customer experience en conversiestrategieën.
 • Je hebt de drive om te scoren en hebt een grote focus op targets.
 • Je hebt een kritische blik en weet feedback op een positieve manier te brengen.
 • Je bent collegiaal en staat open voor de mening van een ander.
 • Je houdt van aanpakken en kan prima zelfstandig werken. 
 • Je hebt ervaring met CRM systemen (SalesForce bijvoorbeeld) en snapt hoe je dit goed toepast in jouw werk.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een absolute vereiste, net als een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden?

We bieden een contract voor 1 jaar met de intentie om deze te verlengen. Naast een inspirerende en gezonde werkomgeving (bv. wekelijkse bootcampsessies) en onze agile en netwerk manier van werken, zijn we een werkgever die diversiteit belangrijk vindt en onze vijf kernwaarden hoog in het vaandel heeft staan: rechtvaardig, duurzaam, versterkend, inspireren, verbinden.

Jouw startdatum bepalen we in overleg, liefst per 1 mei 2024. Wij bieden een jaarcontract voor 32 of 36 uur per week. Het salaris is afhankelijk van het aantal jaren werkervaring dat je meebrengt, binnen een salarisschaal van 3.360,65 € tot 4.812,33 € bruto per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week. Verder bieden we o.a. 5 weken vakantie per kalenderjaar, 8% vakantiegeld, een mobiele telefoonvergoeding, reiskostenvergoeding (vanaf 1ste kilometer), een pensioenverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Ons kantoor bevindt zich op 5 minuten loopafstand van NS station Amsterdam Sloterdijk.

Procedure

De procedure bestaat uit 2 interviewrondes, een opdracht ter voorbereiding op de 2e ronde, een referentiecheck en het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Reageren?

Herken jij je in bovenstaand profiel en wil je graag bijdragen aan Simavi’s missie en visie? Reageer dan door je motivatiebrief en CV (max. 2 pagina’s) in te sturen via de sollicitatielink. 

Heb je vragen over de inhoud van de functie? Stuur dan een mailtje naar Fernando van der Brug.

Is dit niet jouw uitdaging? Steun Simavi door deze vacature met je netwerk te delen!

Voor Simavi zijn inclusiviteit en diversiteit belangrijke waarden en streven we erna dat onze organisatie bestaat uit gedreven mensen met een diverse achtergrond. We moedigen sollicitaties aan van mensen die momenteel ondervertegenwoordigd zijn, waaronder: mensen met een etnische achtergrond, mensen van welke sociale en religieuze achtergrond dan ook, mensen met een beperking en LGBTQIA+-mensen.

Omdat fysieke en emotionele veiligheid van kinderen voor Simavi cruciaal is, accepteren wij geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze wervings- en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Esther Oeganda

Werk samen met ons aan recht op water voor vrouwen en meisjes

Doneer