Samen met onze lokale partners werken wij aan schoon en veilig water

Ontwikkeling begint bij veilig drinkwater

Want nog steeds leven 2,1 miljard mensen zonder veilig drinkwater en sterven er jaarlijks 760.000 kinderen aan de gevolgen van door vervuild water veroorzaakte ziektes. Lees hier meer over het probleem en over onze aanpak.

Waarom is dit belangrijk?

Voor ons is het zo normaal, even de kraan open draaien voor een glas water. Maar helaas is dit lang niet voor iedereen zo en moeten miljoenen mensen ter wereld uren lopen voor hun water, dat vaak ook nog vervuild is. Met uw hulp kunnen wij schoon drinkwater voor iedereen normaal maken.

Doneer

Kies uw donatie

3

Met € 19 geef je een kind in het noorden van Ghana toegang tot veilig water.

Van iedere euro die Simavi uitgeeft gaat 91 cent naar onze doelstelling: een gezonde basis voor iedereen.

U ontvangt een e-mail om uw gegevens te controleren en uw donatie te bevestigen. Dit voorkomt dat anderen zonder uw toestemming doneren. Simavi legt gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een eenmalige gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om u te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als u op deze informatie geen prijs stelt, kunt u dit schriftelijk melden aan Simavi, Naritaweg 135, 1043 BS Amsterdam, of via info@simavi.nl. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven voor onze e-mails.