Doe mee

Simavi werkt aan gezondheid in ontwikkelingslanden. Dit kunnen wij niet alleen! Daarom zijn wij blij met de steun die wij iedere keer mogen ontvangen. Help jij meisjes uit Bangladesh aan schoon drinkwater? Draag bij aan een waterpunt bij school.

Doneer

en draag bij aan een gezonde basis voor iedereen.

Kies uw donatie

15

Maak het verschil en steun ons werk.

Van iedere euro die Simavi uitgeeft gaat 92 cent naar onze doelstelling: een gezonde basis voor iedereen.

Jouw gegevens

U ontvangt een e-mail om uw gegevens te controleren en uw donatie te bevestigen. Dit voorkomt dat anderen zonder uw toestemming doneren. Simavi legt gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een eenmalige gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om u te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als u op deze informatie geen prijs stelt, kunt u dit schriftelijk melden aan Simavi, Fonteinlaan 5, 2012 JG Haarlem, of via info@simavi.nl. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven voor onze e-mails.

Waarom steunen?

Doneer

Belastingvoordeel via vaste schenking

Wanneer u Simavi langdurig en structureel wil steunen, dan kan een vaste schenking interessant zijn voor u én voor ons. U schenkt ieder jaar een vast bedrag aan Simavi voor een periode van minimaal 5 jaar. Uw giften zijn in dat geval volledig aftrekbaar.

doneer

Zet Simavi in uw testament

Ook na de dood kunt u nog bijdragen aan een betere wereld. Door Simavi op te nemen in uw testament geeft u kinderen en hun families de kans om zich te ontwikkelen.
3 vragen

“Chantal en Corinde (beide student aan het CIOS in Haarlem) hielpen tijdens de Koningsspelen met het organiseren van Simavi’s sportieve Word een Waterheld evenement op basisschool OBS De Fuik in Den IIp. Wij vroegen Chantal en Corinde wat Word een Waterheld zo leuk maakt.”

Drinkwater

Wilt u meer weten over doneren aan Simavi?

Angélique van Oversteeg bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Sluit je aan

Volg ons via onze onderstaande socials