Doe mee

Simavi werkt aan gezondheid in ontwikkelingslanden. Dit kunnen wij niet alleen! Daarom zijn wij blij met de steun die wij iedere keer mogen ontvangen. Help jij meisjes uit Bangladesh aan schoon drinkwater? Draag bij aan een waterpunt bij school.

Doneer

en draag bij aan een gezonde basis voor iedereen.

Kies uw donatie

15

Maak het verschil en steun ons werk.

Van iedere euro die Simavi uitgeeft gaat 92 cent naar onze doelstelling: een gezonde basis voor iedereen.

Jouw gegevens

Simavi kan de geworven gelden ook aan vergelijkbare projecten besteden. Als u ons steunt met een donatie, worden uw (adres)gegevens vastgelegd om de donatie te kunnen verwerken en om u op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot onze projecten en programma’s. Als u op deze informatie geen prijs stelt, kunt u dit aan ons melden.

Waarom steunen?

Doneer

Belastingvoordeel via vaste schenking

Wanneer u Simavi langdurig en structureel wil steunen, dan kan een vaste schenking interessant zijn voor u én voor ons. U schenkt ieder jaar een vast bedrag aan Simavi voor een periode van minimaal 5 jaar. Uw giften zijn in dat geval volledig aftrekbaar.

doneer

Zet Simavi in uw testament

Ook na de dood kunt u nog bijdragen aan een betere wereld. Door Simavi op te nemen in uw testament geeft u kinderen en hun families de kans om zich te ontwikkelen.
3 vragen

Ariette is Managing Director van Simavi. Na een lange carrière in het bedrijfsleven, is ze gedreven om de diverse sectoren en lokale gemeenschappen te inspireren om samen te werken aan een basis gezondheid voor iedereen.

Wilt u meer weten over doneren aan Simavi?

Angélique van Oversteeg bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Sluit je aan

Volg ons via onze onderstaande socials