Simavi & Cinetree presenteren het allereerste HER Film Festival

Van 29 oktober t/m 6 november, kun je gratis (!) genieten van een selectie bijzondere films en documentaires waarbij krachtige vrouwen centraal staan.

Her Story My Story
HER Film Festival neemt je mee in Her Story My Story: zorgvuldig gekozen films door curators van Cinetree, filmliefhebbers Gaite Jansen en Mandy Woelkens, en Simavi ambassadeur Barry Atsma.

Aanmelden HER Film Festival

Filmselectie HER Film Festival


Aanmelden HER Film Festival

Laat je gegevens achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden van HER Film Festival. Zo kun jij als eerste genieten - én de gehele week - van de bijzondere selectie filmtitels. Mis het niet en meld je nu aan!

HER Film Festival wordt georganiseerd in samenwerking met Cinetree.

  • Bij het achterlaten van je telefoonnummer word je eenmalig telefonisch op de hoogte gehouden over het werk van Simavi
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

"Het is een geweldige programmering geworden, met films en docu’s die het verhaal vertellen van vrouwen vol kracht en optimisme. Over vrouwen die het heft in eigen handen nemen.” 

Sneak peek Filmselectie HER Film Festival

Meld je aan om als eerste de gratis films te kunnen bekijken!

Aanmelden filmfestival

Over het HER Film Festival

HER staat voor Health, Empowerment en Rights. Thema’s die relevanter zijn dan ooit in de veranderende wereld van 2020. De positie van vrouwen en meisjes komt verder onder druk te staan in tijden van crises als Covid-19 en klimaatsverandering.

Films van krachtige vrouwen

Ga mee op reis in films waar vrouwen voor hun rechten opkomen zoals in Mustang en het Keniaanse liefdesdrama Rafiki. Films waar vrouwen in hun kracht staan in The Diary of a Teenage Girl en Sacred Water. En films waar vrouwen voor elkaar opkomen zoals in Suffragette.

HER Film Festival is een samenwerking van Cinetree en Simavi.