Doneer

Kies uw donatie

3

Bouw mee aan een gezonde basis voor iedereen. Steun onze projecten voor een gezonde toekomst.

Van iedere euro die Simavi uitgeeft gaat 91 cent naar onze doelstelling: een gezonde basis voor iedereen.

U ontvangt een e-mail om uw gegevens te controleren en uw donatie te bevestigen. Dit voorkomt dat anderen zonder uw toestemming doneren. Simavi legt gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een eenmalige gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om u te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als u op deze informatie geen prijs stelt, kunt u dit schriftelijk melden aan Simavi, Naritaweg 135, 1043 BS Amsterdam, of via info@simavi.nl. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven voor onze e-mails.

Waarom steunen?

Doneer

Belastingvoordeel via periodieke schenking

Wanneer u Simavi langdurig en structureel wilt steunen, dan kan een vaste schenking interessant zijn voor u én voor ons. U schenkt ieder jaar een vast bedrag aan Simavi voor een periode van minimaal 5 jaar. Uw giften zijn in dat geval volledig aftrekbaar.

doneer

Zet Simavi in uw testament

Ook na de dood kunt u nog bijdragen aan een betere wereld. Door Simavi op te nemen in uw testament geeft u kinderen en hun families de kans om zich te ontwikkelen.
3 vragen

Chantal en Corinde (beide student aan het CIOS in Haarlem) hielpen tijdens de Koningsspelen met het organiseren van Simavi’s sportieve Word een Waterheld evenement op basisschool OBS De Fuik in Den IIp. Wij vroegen Chantal en Corinde wat Word een Waterheld zo leuk maakt.

Drinkwater

Wilt u meer weten over doneren aan Simavi?

Angélique van Oversteeg bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

...of kom in contact via Facebook, Twitter en LinkedIn