Laat iets bijzonders na

Wil jij iets bijzonders nalaten en je idealen laten voortleven? Dat kan! Simavi werkt iedere dag aan het realiseren van toegang tot water en sanitatie voor meisjes en vrouwen. Jij kan ons hierin steunen, ook als je er niet meer bent.

Hoe werkt nalaten aan Simavi?

Nalaten aan Simavi kan door ons op te nemen in je testament. Dit regel je door middel van een legaat (vast geldbedrag) of erfstelling, waarbij je Simavi (een deel) van jouw nalatenschap toezegt.

Wij dragen zorg voor jouw nalatenschap. En door Simavi op te nemen in je testament maak je het mogelijk om ook na je overlijden met jouw gift impact te maken op het leven van vrouwen en meisjes.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Denk je erover na om Simavi op te nemen in je testament? Een beslissing over hoe je wilt nalaten kan complex zijn. We helpen je graag persoonlijk verder met het maken van een keuze om jouw idealen na te laten aan de huidige en toekomstige generatie van meisjes en vrouwen.

Goed om te weten voor je nalatenschap

  • Nalaten aan Simavi is 100% belastingvrij;
  • Wij zijn een erkend goed doel en vrijgesteld van successierechten over inkomsten uit nalatenschappen.
Tielemans
Marcel Tielemans & Anky Schmale namen Simavi op in hun testament
“Wij zijn er van overtuigd dat ontwikkeling bij schoon drinkwater en sanitatie begint. Daarom was nalaten aan Simavi wat ons betreft meteen de goede keuze; met volle overtuiging hebben wij Simavi in ons testament gezet."

Hoe regel je een nalatenschap?

Het opstellen en vastleggen van jouw testament regel je via jouw notaris. Dit kan ook makkelijk online.

Via een notaris

Om je nalatenschap te regelen kan je een testament opstellen bij een notaris. Als je besluit om Simavi in je testament op te nemen, dan heb je de volgende gegevens nodig:

Stichting Simavi, gevestigd te Amsterdam
Naritaweg 135, 1043 BS Amsterdam
KvK nummer: 40594571

Online

Nalaten aan Simavi kan ook online. Wij werken daarvoor samen met NuNotariaat. De voordelen van een testament opstellen via NuNotariaat:

  • Je regelt het zelf eenvoudig online
  • Je testament wordt gecontroleerd door de notaris voordat deze getekend wordt 
  • Je regelt jouw testament voor een (relatief) laag bedrag (vanaf € 250)

Ontdek hoe het werkt op de website van NuNotariaat.

Heb je vragen of wil je meer weten over nalaten aan Simavi? Onze relatiemanager Fernando van der Brug helpt je graag verder met de mogelijkheden die het beste aansluiten op jouw wensen.

Fernando van der Brug
Fernando van der Brug
E-mail me

Stuur ons een bericht

Bedankt, je bericht is verstuurd!

We gaan er mee aan de slag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Deze gegevens hebben wij nodig om contact met je te kunnen opnemen, en worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.
Nepal WASH SDG
Nepal

Iedereen heeft recht op veilig drinkwater. Bied haar een betere basis.

Doe mee