Laat iets bijzonders na

Wil jij iets bijzonders nalaten en je idealen laten voortleven? Dat kan! Simavi werkt iedere dag aan het realiseren van goede basisvoorzieningen voor meisjes en vrouwen. Jij kan ons hierin steunen, ook als je er niet meer bent.

Wil jij naar de informatiemiddag HER Future: Nalaten voor water? Ga direct naar aanmelden.

Hoe werkt nalaten aan Simavi?

Nalaten aan Simavi kan door ons op te nemen in je testament. Dit regel je door middel van een legaat (vast geldbedrag) of erfstelling, waarbij je Simavi (een deel) van jouw nalatenschap toezegt.

Wij dragen zorg voor jouw nalatenschap. En door Simavi op te nemen in je testament maak je het mogelijk om ook na je overlijden met jouw gift impact te maken op het leven van vrouwen en meisjes.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Denk je erover na om Simavi op te nemen in je testament? Een beslissing over hoe je wilt nalaten kan complex zijn. We helpen je graag persoonlijk verder met het maken van een keuze om jouw idealen na te laten aan de huidige en toekomstige generatie van meisjes en vrouwen.

Goed om te weten voor je nalatenschap

  • Nalaten aan Simavi is 100% belastingvrij;
  • Wij zijn een erkend goed doel en vrijgesteld van successierechten over inkomsten uit nalatenschappen;
  • We hebben de meest gestelde vragen over nalatenschap op een rijtje gezet.
Tielemans
Marcel Tielemans & Anky Schmale namen Simavi op in hun testament
“Wij zijn er van overtuigd dat ontwikkeling bij schoon drinkwater en sanitatie begint. Daarom was nalaten aan Simavi wat ons betreft meteen de goede keuze; met volle overtuiging hebben wij Simavi in ons testament gezet."

Hoe regel je een nalatenschap?

Het opstellen en vastleggen van jouw testament regel je via jouw notaris. Dit kan ook makkelijk online.

Via een notaris

Om je nalatenschap te regelen kan je een testament opstellen bij een notaris. Als je besluit om Simavi in je testament op te nemen, dan heb je de volgende gegevens nodig:

Stichting Simavi, gevestigd te Amsterdam
Naritaweg 135, 1043 BS Amsterdam
KvK nummer: 40594571

Online

Nalaten aan Simavi kan ook online. Wij werken daarvoor samen met NuNotariaat. De voordelen van een testament opstellen via NuNotariaat:

  • Je regelt het zelf eenvoudig online
  • Je testament wordt gecontroleerd door de notaris voordat deze getekend wordt 
  • Je regelt jouw testament voor een (relatief) laag bedrag (vanaf € 250)

Ontdek hoe het werkt op de website van NuNotariaat.

Informatiemiddag HER Future: Nalaten voor water

Overweeg je om aan Simavi na te laten en wil je hier meer over weten en welk impact jouw nalatenschap heeft op het leven van meisjes en vrouwen?

Kom dan naar onze inspiratie- en informatiemiddag op 8 maart 2022, van 14 uur tot en met 18 uur. Wij verwelkomen je graag op ons kantoor (Naritaweg 135, Amsterdam, op 5 minuten loopafstand van Station Sloterdijk) en nemen je in een paar uur, samen met onze adviseur nalaten, mee in ons werk. 

Tijdens deze middag maak je kennis met ons Support Team en kun je onze Simavi collega’s ontmoeten. Zo kom je alles te weten over ons werk rond water, klimaat voor vrouwen en meisjes wereldwijd!

Meld je aan via onderstaand formulier. Wij sturen begin 2022 een update met het precieze programma voor deze bijzondere middag. Hopelijk tot dan.

Aanmelden voor informatiemiddag HER Future: Nalaten voor water

Bedankt, je aanmelding is gelukt!

Wij sturen begin 2022 een update met het precieze programma voor deze bijzondere middag. Hopelijk tot dan.

Deze gegevens hebben wij nodig om contact met je te kunnen opnemen, en worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.

Heb je vragen of wil je meer weten over nalaten aan Simavi? Onze relatiemanager Fernando van der Brug helpt je graag verder met de mogelijkheden die het beste aansluiten op jouw wensen.

Fernando van der Brug
Fernando van der Brug
Fernando.vanderbrug@simavi.nl

Stuur ons een bericht

Bedankt, je bericht is verstuurd!

We gaan er mee aan de slag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Deze gegevens hebben wij nodig om contact met je te kunnen opnemen, en worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.
Nepal WASH SDG
Nepal

Iedereen heeft recht op veilig drinkwater. Bied haar een betere basis.

Doe mee