Laat uw idealen voortleven

Bij Simavi zetten we ons in voor de gezondheid van mensen. We hebben in ruim 95 jaar al heel veel kinderen en hun families op veel verschillende plekken in de wereld kunnen helpen en daar zijn we trots op. Dankzij uw steun kunnen wij een blijvende impact maken. Maar wat als u er niet meer bent? Ook dan bestaat er een mogelijkheid uw idealen te laten voortleven.

Iedereen maakt zich in het leven wel eens ergens sterk voor. Door voor een ander klaar te staan, iets te geven of doneren. Zou het niet mooi zijn om ook ná het leven nog een groot verschil te kunnen maken voor anderen? Door na te laten aan een goed doel kunt u op een mooie manier laten doorklinken wat u belangrijk vindt tijdens het leven en hieraan een doeltreffend vervolg geven wanneer u er niet meer bent.

Steeds vaker nemen mensen Simavi op in hun testament, omdat ze willen dat er na hun overlijden een meetbaar verschil kan worden gemaakt met hun nalatenschap. Zo ook Marcel Tielemans (64) en Anky Schmale (66), die in de Elsevier uitlegden hoe ze tot deze beslissing kwamen:

“Wij zijn er van overtuigd dat ontwikkeling en een fatsoenlijke manier van leven bij schoon drinkwater en sanitatie beginnen. Daarom was dit wat ons betreft meteen de goede keuze; met volle overtuiging hebben wij Simavi in ons testament gezet. Tegen mensen die er ook aan denken om Simavi te begunstigen, zeg ik: lees hoe Simavi het verschil maakt in het leven van mensen die in armoede leven. En laat je overtuigen. Het is makkelijk om te regelen.”Marcel Tielemans

Hoe regelt u het?

Denkt u erover om Simavi te gedenken in uw testament? Dat vinden we een grote eer! Door uw wensen vast te leggen in uw testament houdt u zelf in de hand hoe uw nalatenschap verdeeld wordt. Het kan u ook een rustig gevoel geven te weten dat het geregeld is.

Bovendien kunnen uw idealen maximaal voortleven, omdat wij als goed doel vrijgesteld zijn van het betalen van erfbelasting. Dit betekent dat wij 100% van het door u aangeboden nalatenschap kunnen aanwenden om het leven van anderen beter te maken!

Als u besluit iets aan Simavi na te laten dan kan dat via een legaat (vast geldbedrag) of erfstelling, waarbij u onze organisatie, samen met eventuele andere erfgenamen, recht geeft op uw nalatenschap. We zullen niet alleen zeer nauwkeurig zorg voor dragen voor uw nalatenschap - Simavi laat alles controleren door een onafhankelijke notaris - maar nog veel belangrijker: wij gaan ervoor zorgen dat uw gedachtegoed blijft voortleven door goede hulp te bieden aan mensen die het hard nodig hebben.

Contact

Wilt u persoonlijk advies en/of meer weten over het opnemen van Simavi in uw testament? Voor een persoonlijk advies staan we voor u klaar. Bel of mail ons gerust. T: 088 313 1500 of info@simavi.nl  

Gegevens voor notaris

Als u besluit om Simavi op te nemen in uw testament heeft uw notaris deze gegevens nodig: Stichting Simavi, gevestigd te Amsterdam Naritaweg 135, 1043 BS Amsterdam. Kamer van Koophandel: 40594571  

Brochure

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over het opnemen van Simavi in uw testament. U kunt deze opvragen bij onze relatiemanager.

Wilt u meer weten over een erfstelling of legaat?

Saskia Bos bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Regel uw nalatenschap eenvoudig online

Nalaten aan Simavi kan ook zonder een uitgebreid gesprek bij de notaris. U kunt het eenvoudig, in uw eigen tempo én goedkoop online regelen. Wij werken daarvoor samen met NuTestament. De voordelen van een testament opstellen via NuTestament:
  • u regelt het zelf eenvouding online
  • in uw eigen tempo
  • voor een vast laag bedrag (vanaf € 195)
Wilt u Simavi opnemen in uw testament? Maak dan een online testament aan. Ontdek hoe gemakkelijk het werkt op de website van www.NuTestament.nl