Doneer

Geven kan op vele manieren. Met jouw inzet steun je vrouwen en meisjes in Afrika en Azië. Doneer eenmalig, structureel, neem ons op in je testament, word (bedrijfs)partner of steun ons door aankoop van een product.

Word donateur

Word donateur en draag bij aan goede basisvoorzieningen voor vrouwen en meisjes. Al voor €12 zorg je voor een hygiënekit, en voor €25 kan een vrouw veilig bevallen.

Doneren met belastingvoordeel (periodieke schenking)

Als je jouw donatie voor langere tijd vastlegt via een periodieke schenkingsovereenkomst levert je dat tot wel 43% belastingvoordeel op! Zo kun jij voordelig bijdragen aan de basis van meisjes en vrouwen.

Via je testament

Veel mensen vinden het fijn om iets bijzonders na te laten. Het is mogelijk om Simavi op te laten nemen in je testament. Jouw erfenis draagt, belastingvrij, bij aan de basis voor meisjes en vrouwen.

Andere manieren van geven

Denk je na over een grotere gift of andere manier van samenwerken? We denken graag mee en geven persoonlijk advies over de mogelijkheden.

Word partner

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor een samenwerking met een goed doel om invulling te geven aan maatschappelijke betrokkenheid. Wij zijn altijd op zoek naar partners die onze visie delen en samen willen investeren in de toekomst van vrouwen en meisjes.

Koop een Dopper

Met de aankoop van een waterfles van onze partner Dopper steun je onze water- en toiletprojecten in Nepal.

HER Film Festival is terug! Van 14-20 oktober kun jij weer genieten van de beste selectie films.

Aanmelden