Word partner

Wil je een gezamenlijke impact maken met jouw organisatie of fonds? Samenwerken met Simavi is meer dan alleen een donatie. We kijken namelijk samen naar de mogelijkheden om echt het verschil te maken voor vrouwen en meisjes.

We adviseren op basis van de thema’s en motivaties die belangrijk zijn voor jouw organisatie, zodat jouw bedrijf of fonds kan bijdragen aan én betrokken is bij de thema’s die belangrijk zijn!

Samenwerken met Simavi

Met een partnerschap zetten we ons niet alleen gezamenlijk in voor vrouwen meisjes, het vergroot ook de positieve maatschappelijke impact van jouw organisatie, het versterkt de brand en motiveert medewerkers.

We maken graag een persoonlijke afspraak en koppelen je aan een vaste relatiemanager - om je wensen, idealen en verschillende samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie om partner te worden van Simavi?

De voordelen van een samenwerking:

  • Impact: samen zorgen we voor gelijke kansen voor vrouwen en meisjes
  • Merkwaarde: het geeft een tastbare invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Financieel: donaties aan een goed doel zijn aftrekbaar van de belasting.
  • Personeel: een deelname aan een duurzaam initiatief zorgt voor trotse en loyale werknemers

Inspirerende bedrijvenacties

Veel bedrijven kozen al voor een samenwerking met Simavi. Mede dankzij hun hulp kunnen wij ons werk voor vrouwen en meisjes voortzetten.Een mooi voorbeeld is onze samenwerking met Dopper in Nepal. Samen zorgen we voor verbetering van de toegang tot (drink)water, toiletten en hygiëne in het ASHA (Access to Sanitation and Hygiene for All) programma.

In Indonesië hebben we met Kopernik op innovatieve wijze Perfect Fit opgezet: een sociale onderneming die zelfgemaakt maandverband – geproduceerd door vrouwen, voor vrouwen – verkoopt.

Partner worden

Denk je aan een partnership met Simavi? Steunen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door:

  • Het ontwikkelen van innovatieve gezamenlijke projecten 
  • Een eenmalige of structurele donatie
  • Een (sponsor)evenement
  • Een inzamelingsactie voor het gehele bedrijf

Ben je benieuwd naar alle samenwerkingsmogelijkheden? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor een samenwerking te inventariseren en te bespreken!

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden om partner te worden? Onze Director Partnership Development Veerle Ver Loren van Themaat helpt je graag verder!

Veerle Ver Loren van Themaat
Veerle Ver Loren van Themaat
E-mail me

Projectaanvragen
Simavi neemt geen projectaanvragen in behandeling die niet op ons eigen verzoek zijn ingediend.