Samenwerking is de basis voor een succesvolle, duurzame aanpak.

Vrienden van Simavi

Steun met uw bedrijf onze missie en investeer samen met ons in een gezond leven voor iedereen.

Vrienden van Simavi

Partner in marketing

Mindwize is een full service dialoog marketingbureau gespecialiseerd in fondsenwerving. Wij helpen bijzondere organisaties die zich inzetten voor mens, natuur en milieu met het werven en binden van donateurs en leden. Wij geloven in meetbare resultaten, daar ligt ons hart. Met bewezen succesvolle technieken weten we wederzijds waardevolle relaties met donateurs of leden te creëren.

Partner in Sustainability

Viva con Agua is een internationaal actief netwerk dat zich richt op het duurzaam verbeteren van de toegang tot drinkwater en sanitatie in ontwikkelingslanden. Door middel van creatieve fondsenwerving, educatieve evenementen een duurzaam groeiend netwerk van supporters, ondersteunt Viva con Agua wereldwijd waterprojecten.

Partner in sustainability

Greenest Carwash gaat voor een duurzame toekomst. Een wasbeurt zonder waterverbruik, waarmee meer dan 150 liter drinkwater per wasbeurt wordt bespaard. Daarbij gebruiken wij geen chemicaliën: Onze producten zijn biologische afbreekbaar. Met iedere wasbeurt wordt ook nog eens 1 euro aan het goede doel gedoneerd. Zo zorgen we samen voor water en sanitaire voorzieningen in ontwikkelingslanden.

Ook partner worden? Laten we kennismaken.

Renate Douwes bespreekt de mogelijkheden graag met u.

renate.douwes@simavi.nl
+31 (0)88 313 15 78 (direct)